Co více psát? Jsme Vicemistři 2015/2016

28.04.2016 19:26

Je to tak. Co více vlastně psát. Jsme VICEMISTŘI ČESKÉ REPUBLIKY ELIOD EXTRALIGY MLADŠÍHO DOROSTU V SEZONĚ 2015/2016.

Jednotlivé zápasy popisovat nebudu. Máte možnost je zhlédnout ze záznamu na internetové televizi. Taky se můžete podívat na spot, který vysílala ČT sport. Názor na vše si můžete udělat sami.

Osobně mohu zhodnotit pouze zákulisí turnaje a to opravdu jen ze svého pohledu.

Určitě bych předem poděkoval hráčům a trenérům. Potom rodičům, „vítkovickému kotli“ a všem fanouškům za to, že nám pomohli postoupit opravdu hodně vysoko.

Jelikož vím, co obnáší pořádání takového turnaje práce, která není ani moc vidět, ale bez ní by nebylo možno pořádat žádné hokejové klání. Proto děkuji organizátorům Finálového turnaje, Hokejovému klubu Zubři Přerov a dalším a dalším lidem, bez kterých by to opravdu nešlo.

Jelikož to byl teprve druhý ročník, tak si myslím, že je to zatím takové miminko v peřinkách. Možná i z toho důvodu bych měl i mnoho dalších, tentokrát spíše záporných připomínek. Určitě za tu dobu co jsem fungoval na vítkovické střídačce, jsem zažil spousty turnajů, které byly na mnohem vyšší organizační i pořadatelské úrovni než ten „přerovský“. Ale žádný z předešlých turnajů, nebyl významnější a prestižnější než právě tento. V Přerově jste zůstali stát jen velice těsně pod svým momentálním, absolutním klubovým vrcholem. Všem vám přeji, abyste si ten vrchol posouvali už jen stále výš a výš.

Smekám klobouk, bylo to fajné, synci!!!