Nový zimní sport v Šumperku

11.11.2015 10:00

HK Mladí Draci Šumperk   -   HC Vítkovice Steel       1 : 4  (0 : 2) (1 : 1) (0 : 1)

Hurá porazili jsme Šumperk. Porazili jsme tým, který byl z větší části postaven z hráčů ročníku 2001 a 2002. Takže jsme velkolepě porazili v podstatě 8.třídu. To opravdu zasluhuje pozápasovou, teatrální rybičku.

Vymysleli jste nový druh sportu. Hurá, hurá. Stačí si rychle zaběhnout na patentový úřad a zaregistrovat se, aby vám váš nápad na nový sport někdo "nevyfouk". Pravidla jsou poměrně jednoduchá. Jeden hráč vezme puk a vozí ho po ledě. Snaží se projet co možná nejdále na hřiště soupeře. Základ je, aby projížděl mezi co možná největším počtem hráčů soupeře, nejlépe je pět. V žádném případě, nesmí nikomu přihrát, to se posuzuje jako nedovolená pomoc. Čtyři zbývající hráči, týmu zrovna útočícího buldozeru, na něho čučí jak trubky ze zdi, drží mu palce a fandí. Pak se rozjede další hráč z pětice a postup se opakuje. Až se všichni vystřídají, tak naskakuje na led nových pět hráčů a opět stejný postup. Skvělý nový zimní sport, kterému bude chybět pouze jediné a to diváci. Ostatně jste to mohli slyšet z tribuny co si vlastně o vašem novém sportu diváci - sponzoři myslí. Ještě je potřeba vymyslet název tohoto super díla. Osobně mě nic duchaplného a hlavně slušného nenapadá.   

Poprvé v článku použiji slovo hokej. Z naší strany to byla pouze parodie na hokej. Skvělý kolektivní sport jste degradovali vašim přístupem na nějaký individuální fialový hnus, z kterého bolely oči. Navíc nechybělo mnoho a ten mladý Šumperk nás mohl hodně, nemile překvapit. Bylo tam pár skvělých zákroků našeho golmana, který nás v pravou chvíli podržel nad hladinou. Dál o zápasu už nebudu nic více psát, protože není vlastně o čem. Kdo neviděl, dobře udělal.

Poměr střel 22:46. Vyloučeni 4:5. Přesilovky 1:0. Oslabení 0:1. Rozhodčí skvělá práce, někteří soukmenovci by se mohli učit.